cashpoint.blog

Ultrahangos tisztító

2013. október 17. - cph

Szervizünk egy nagyon fontos berendezéssel bővült, egy ultrahangos tisztítóval. Ezzel az eszközzel nagyon alapos   tisztító hatást lehet elérni. A pici buborékok mindenhova beférnek és nagy hatásfokkal leválasztják a szennyeződéseket a tisztítandó felületről. A mi berendezésünk kb. netto 40l térfogatú, ipari kivitelű, két medencés. Az egyik medencében tisztít, a másikban pedig öblít. A harmadik fázis a csöpögtetés és szárítás, de az már medencén kívül. 

Hihetetlen, de tényleg pár másodperc alatt nagyon alapos munkát végez. A megfelelő vegyszerrel és az optimális hőmérsékletű vízzel, leszedi a lerakódott zsírt, ragacsot (kóla, kávé, cukor stb.) a legeldugottabb, legnehezebben hozzáférhető helyről is. Ilyenek vannak pl.  különböző CPU panelek a kávé, cola snack automatákban, parkoló automatákban, autómosókban, érme és bankjegyelfogadókban.

 Ennek a masinának a segítségével sokkal jobb minőségű kiszolgálásban részesítjük ügyfeleinket.

Képek és videó nemsokára itt a blogon.

Az ultrahangos tisztításról bővebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ultrahangos_tiszt%C3%ADtás 

A bejegyzés trackback címe:

https://cashpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr335580043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása