cashpoint.blog

Fejlemények a szakmán belül

2012. november 16. - cph

Mostanában nem sok időm van bejegyzéseket írni, sokszor szt se tudom hol áll a fejem. Pedig lenne téma bőven: Megszűnt a magyarországi nyerőgépes üzemeltetés, ez önmagában elég téma lenne. Sajnos ez minket is elég keményen érint, de nem adjuk fel megyünk tovább és tesszük a dolgunkat. 

Több új termék jelent meg pl. az NRI újabban már a Crane Payment Solutions CRANEPS háza táján. Új érmeelfogadók, érmevisszaadók, stb. http://www.craneps.com/en/ itt lehet nézegetni.

A Coinco 6 tubusos Guardian érmevizsgáló honosítása is a végéhez ért, aki szeretné kipróbálni, vagy megnézni keressen bennünket. A Vantage bankjegyelfogadó szintén harcra kész, úgyhogy lehet rendelgetni :))

Hogy mi várható 2013-ban? Az biztos, hogy ma nem könnyű az automata (ital, kávé, parkoló, gyümölcs, stb) gyártóknak, üzemeltetőknek és ez szerintem a következő évben sem sokat fog változni.

A minőségi szolgáltatás, a jó termék, a megfelelő hozzáállás, az innováció jövőre is szükséges lesz ahhoz, hogy ez a szakma túlélje a mostani válságot.

Nemrég voltam Angliában, ott egy kicsit (enyhén szólva) másképp mennek a dolgok. Csak annyit mondok, hogy leszáltunk a gépről és már mindjárt a reptéren a fal mellett nyerőgépek sora állt. Miközben vársz a repülőre, vagy a taxira addig játszhatsz. A klubokban hasonló a helyzet, tánc, zene, sör, nyerőgép. És ez ott senkit nem zavart.

Na mindegy erről majd egy későbbi bejegyzésben... 

A bejegyzés trackback címe:

https://cashpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr794909634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása